Informatie

Business in Brunssum > Informatie
Doel

Business in Brunssum is een actief zakelijk ondernemersnetwerk in Brunssum. Zowel gevestigde als startende ondernemers uit de regio Brunssum kunnen binnen het netwerk in een informele en prettige sfeer met elkaar in contact komen. Met als doel het netwerk van de ondernemers vergroten, het opdoen van nuttige contacten en verbondenheid met elkaar te vergroten. Naast het informele gedeelte, kent het netwerk dan ook een informatieve kant. 

Netwerk 

Business in Brunssum richt zich in eerste instantie voornamelijk op ondernemers gelegen op de bedrijventerreinen en op dienstverleners. Binnen beide terreinen hebben wij een brede diversiteit aan leden. Hierdoor is het mogelijk kennis en ervaring vanuit meerdere ondernemershoeken met elkaar te delen. Ook ontstaat hierdoor een sterkere interactieve verbinding tussen de leden onderling. 

ACTIVITEITEN

Door het jaar heen vinden er diverse activiteiten plaats. Deze worden aan het begin van het jaar gecommuniceerd zodat ieder lid tijdig op de hoogte is. Meermaals terugkerend per jaar is in ieder geval het ondernemerscafé, waarbij wisselend over de diverse Brunssumse horecagelegenheden leden van de netwerkclub elkaar ontmoeten. Tevens houden we jaarlijks een bedrijfsbezoek, gaan we een dag met de gehele club erop uit en brengen we eenmaal een bezoek aan de Raadzaal van de Gemeente Brunssum. Zo zorgen we voor een goede mix van informeel samen zijn en informatief kennis op doen. 

RELATIE MET ANDERE NETWERKEN

Business in Brunssum is geen netwerkclub die op zichzelf staat maar onderhoud goede contacten met netwerken om zich heen.   Zo wordt ingezet om de belangen van de ondernemers met name in de richting van de lokale en provinciale overheid zo goed mogelijk te behartigen. Regelmatig overleg en een vaste contactpersoon hebben we daarvoor in diverse gremia geborgd. Daarnaast is Business in Brunssum vertegenwoordigd in de besturen van BTM (BedrijvenTerreinManagement Parkstad Limburg), BPL (Bedrijven Platform Buitenring Parkstad Limburg) en MKB Parkstad.

Hierdoor realiseren wij onder meer kostenvoordelen en innovatieve mogelijkheden voor onze leden. Wil je graag weten of Business in Brunssum iets voor jou is, dan nodigen wij je graag uit om een kennis met ons te maken. 

Scroll Up