Samen

Met elkaar

Als Brunssumse ondernemer hoef je er niet alleen voor te staan.  Wanneer je lid bent van het netwerk dat Business in Brunssum heet, ben je samen met collega ondernemers. Ook zij zijn elke dag ondernemer in Brunssum en omgeving.  Ook zij ervaren dezelfde problemen die jij ervaart. 

Wil je graag weten of Business in Brunssum iets voor jou is, dan nodigen wij je graag uit om een kennis met ons te maken. 

Personen die woonachtig, dan wel bedrijvig zijn in Brunssum en omgeving.

De contributie voor een lidmaatschap van Business in Brunssum is vastgesteld op € 200,- per jaar. Ben je lid geworden na 1 juli dan wordt uiteraard slechts de helft van de contributiekosten in rekening gebracht. Een lidmaatschap zal sowieso lopen tot eind van het jaar waarin je lid bent geworden. Opzegging dient dan ook te geschieden uiterlijk 31 december.

Wanneer je deze website hebt doorlopen en je jezelf als gevestigde ondernemer of als startende ondernemer afvraagt of Business in Brunssum iets is voor jou, dan nodigen wij je graag uit om een kennis met ons te maken.

e kunt dit op verschillende manieren doen: Onder de knop leden vind je een overzicht van al onze leden, wellicht zijn daar mensen te vinden die je kent. Vraag hen eens naar Business in Brunssum, zij kunnen je voorlichten over Business in Brunssum en tevens als introducé uitnodigen voor een van onze activiteiten of ondernemersborrels.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven