Commissie Bedrijventerreinen

Business in Brunssum > Commissie Bedrijventerreinen
COMMISSIE BEDRIJVENTERREINEN

De Commissie Bedrijventerreinen houdt zich specifiek bezig met het inventariseren en implementeren van verbeteringen op de Brunssumse bedrijventerreinen. Door middel van samenwerking tussen Business en Brunssum en Bedrijventerreinen Management Parkstad Limburg (BTM) gebeurt dit op basis van een driesporenbeleid: 

  1. Revitalisering & Herstructurering
  2. Beheer en onderhoud
  3. Collectieve projecten

Door een gestructureerd overleg wordt getracht inzicht te krijgen in de wensen van de ondernemers op de bedrijventerreinen, zodat hier ook werk van gemaakt kan worden. Een voorbeeld van deze wensen is de gezamenlijke verbetering van de ICT infrastructuur. 

De samenstelling van de commissie is als volgt:
Vanuit het dagelijks bestuur neemt Leo Wijshoff zitting in de Commissie Bedrijventerreinen. Verder wordt de commissie aangevuld door de leden 
Jordy Hellenbrand: Rode Beek en Haefland,
Marcel Diederen: Ora et Labora en Hendrik en
Stan Beckers: Emma en
Alexander Gelissen van de Gemeente Brunssum en Frank Jeuring van BTM Parkstad.

Stan Beckers: Ik vertegenwoordig industrieterrein Emma omdat ik het belangrijk vind dat er iemand van dit relatief kleine industrieterrein mee kan denken in alle besluiten die binnen de Gemeente Brunssum genomen worden.

Jordy Hellenbrand: Graag tillen we samen met u, onze industrieterreinen naar een hoger niveau, ik ben vanaf heden uw partner in deze. Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de industrieterreinen Rode Beek of Haefland, neem contact met mij op of wip gerust even binnen voor een kop koffie.

Leo-Wijshoff
Leo Wijshoff
Bestuurslid / Commissie Bedrijventerreinen
Stan-Beckers
Stan Beckers
Commissie Bedrijventerreinen
Jordy-Hellenbrand
Jordy Hellenbrand
Commissie Bedrijventerreinen
Marcel-Diederen
Marcel Diederen
Commissie Bedrijventerreinen
Scroll Up