Maurice Arets

Arets-Ergonomie B.V.

Arets-Ergonomie is de specialist in Nederland en Duitsland op het gebied van fysieke arbeidsbelasting, duurzame inzetbaarheid, preventie en ergonomische producten.

De register bedrijfsfysiotherapeut analyseert, adviseert, en begeleidt ondernemingen en individuele personen rondom alle thema’s met betrekking tot fysieke belasting en arbeid. Arets-Ergonomie werkt samen met onder andere arbodiensten, verzekeraars en re-integratie ondernemingen en instellingen en heeft een uitgebreid netwerk in aanbieders van gezondheid gerelateerde thema’s.

Via onze webshop Ergonomiewebshop.eu biedt Arets-Ergonomie een onafhankelijk en kwalitatief assortiment hulpmiddelen voor beeldschermwerkplekken en de industriële werkomgeving in Europa aan.

Missie
Arets-Ergonomie heeft als missie het door vak- en marktkennis aanbieden van maatwerkoplossingen, in ergonomische vraagstukken, met als doel de meest optimale verhouding tussen werkhouding, werkomgevingsfactoren en werkprocessen te realiseren, waarbij de mens altijd centraal staat.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven