jolanda-rikers

Social Media

Jolanda Rikers

Kinder Opvang Parkstad

Kinder Opvang Parkstad biedt kinderopvang aan op 30 locaties in Kerkrade, Landgraaf, Brunssum en Heerlen. Een huiskamer waar we kinderen op inspirerende wijze voorbereiden op vervolgstappen in het onderwijs. Een plaats waar we kinderen prikkelen om hun grenzen op te zoeken.

Altijd met respect voor de talenten van een kind. Onmisbaar. Een basis dichtbij huis. Spelen, leren en samen met je vriendjes opgroeien. In een stabiele, veilige en huiselijke omgeving met leidsters die je kind motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Met pedagogische professionals die creatief met kinderen aan de slag gaan, maar ze ook voorbereiden op onderwijs. Die rust en regelmaat aanbrengen in het dagelijkse leven, een beschermende arm bieden, maar ook inspirerende activiteiten organiseren.

Dat is meer dan gemak. Dat gaat verder. En dat tegen een faire prijs. Wij stellen onze kleine klanten centraal. Wij zijn alert. Want zij moeten veilig zijn. Te allen tijde. Daarom hebben we speciale procedures en koppelen we constant met ouders terug. We kiezen voor transparantie en zijn betrokken bij ons werk, want kinderen gaan ons aan het hart.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven