gerard-van-bakel.jpg

Gegevens

Social Media

Gerard van Bakel

Directeur / Bestuurder Betere Buren BV

Betere Buren BV is een ‘mensontwikkelbedrijf’.

In onze samenleving dreigt een tweedeling. Tussen mensen die meedoen en mensen die aan de kant dreigen te blijven staan. Mensen in de bijstand. Mensen met een beperking. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze mensen is een plek aan de zijlijn van onze samenleving een drama, omdat het hun talenten onbenut laat. Het is ook een verlies voor onze samenleving, die verzuimt om prachtig menselijk potentieel en kapitaal te verzilveren.

Betere Buren geeft deze mensen de kans om (weer) mee te doen. Dat gebeurt door ze in te zetten voor zinvolle werkzaamheden voor de samenleving. Terwijl ze dit doen, werken ze aan vaardigheden die hen geschikt maken voor de arbeidsmarkt.

De medewerkers van Betere Buren zijn actief in de wijken – voor particulieren, voor bedrijven, voor gemeente. Ze helpen particulieren met boodschappen, wassen en strijken, klussen aan en in huis, het onderhouden van de tuin, of met verhuizen. Ook brengen ze post rond, werken in groen, en houden de gemeente schoon.

De medewerkers worden, al werkend, voorbereid op een betaalde baan. Daarbij werkt Betere Buren samen met het bedrijfsleven. Medewerkers gaan aan de slag voor bedrijven in bijvoorbeeld de bouw, de schoonmaak of de beveiliging. Dat doen ze onder begeleiding, en in combinatie met scholing en trainingen. Zo investeren zowel bedrijfsleven als medewerkers in de eigen toekomst.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven