Geer Beckers

Business in Brunssum > Geer Beckers

Geer Beckers - Plantmanager Wienerberger keramische bouw- en bestratingsmaterialen

Persoonlijke gegevens;
Geer Beckers gehuwd met Nelly. We hebben 2 zoons, beiden gehuwd en 2 kleinkinderen.
Ik ben sedert 1974 werkzaam in de keramische industrie. De overgang naar Poriso heeft in 1993 plaatsgevonden. Daar ben ik nu vanaf 2000 werkzaam in de functie van plantmanager.

De steenfabriek Poriso maakt onderdeel uit van Wienerberger BV, een beursgenoteerd bedrijf met meer dan 200 vestigingen wereldwijd en het hoofdkantoor in Wenen.
Wienerberger is wereldwijd gezien de nr. 1 in fabricage van dakpannen en de nr. 2 in de fabricage van stenen, zowel binnenmuur als buitenmuur- (gevel-) stenen en sierbestrating.
Bij Poriso worden alleen binnenmuurstenen gemaakt. Deze staan bekend om de hoge isolatiewaarde zowel voor warmte als geluid.
Voor de productie van de Poriso-stenen wordt veel gebruik gemaakt van de Brunssummer klei en reststoffen afkomstig uit de vroegere mijnindustrie.
Belangrijke kwaliteitseisen zijn voor ons de technische aspecten omdat met Poriso-stenen dragende wanden gebouwd worden. Dit in tegenstelling tot de gevelstenen waar met name esthetische aspecten zoals de kleur en vormgeving van belang zijn.

Bent U op zoek naar bouwoplossingen, bekijk dan de website www.wienerberger.nl
 geer.beckers@wienerberger.com   www.wienerberger.nl  0614683148

terug naar vorige pagina

Scroll Up