gaston-van-kooten

Gegevens

Social Media

Gaston van Kooten

Van Melick the catering company

Gaston van Kooten al ruim van 25 jaar werkzaam als salesmanager bij van Melick the catering company. Van Melick is als party- en eventcateraar actief in Zuid-Limburg en heeft haar roots liggen in Hoensbroek. Al vele edities zijn wij partner van de Parade in Brunssum. Naast party- en eventcatering verzorgen wij ook bedrijfscatering en schoolrestaurants op diverse locaties in Zuid-Limburg.

Lekker en gezond eten maakt gelukkig. Eten verbindt mensen. En gemak dient de mens.
Deze stellingen onderschrijft Van Melick the catering company van harte. Dat ziet u terug in catering en passende aankleding van uw feest of event, thuis, op uw bedrijfslocatie of op een andere locatie. Van Melick the catering company is uw partner voor bruiloft catering in Limburg, communies, koffietafel catering, presentaties, netwerkbijeenkomsten, beurzen en meer.
Van Melick maakt er op zijn minst een bijzonder aangename belevenis van, en een echt feest waar het kan!
Kies voor Van MeliCk met de C van Catering. Wij schrijven Beleving en Passie voor eten ook met een hoofdletter, want ook dat staat bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het zelf, als particulier of zakelijk.

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U kunt eventueel kiezen uit toplocaties die de sfeer verhogen. Ervaar in alle gevallen een vlekkeloze organisatie en proef van de smakelijke kunsten van onze koks.

Onze kookkunsten passen in elk straatje. Maar onze kwaliteitsstandaard is altijd hoog. En we streven naar events die een belevenis zijn, zodat de gasten er nog lang over napraten.

Vier het leven met Van Melick!

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven