francien-penders

Gegevens

Social Media

Francien Penders

Francien's Voetzorg

Hoi, ik ben Francien Penders, medisch pedicure en eigenaresse van Francien’s Voetzorg (zzp-er). Ik ben op 15 september 2015 begonnen. Hiervoor ben ik jarenlang als verkoopster werkzaam geweest en mijn baan verloren omdat de winkel in Heerlen voorgoed in juli 2014 de deuren sloot.

In juni 2014, vlak voor de sluiting van de winkel, heb ik het basis diploma behaald om vervolgens door te gaan met de opleiding voor medisch pedicure; het diploma heb ik in juni 2015 behaald. De eerste 5 jaar heb ik ambulant gewerkt (aan huis). Sinds september 2020 heb ik mijn eigen salon aan huis.

Als medisch pedicure werk ik samen met diverse podotherapeuten in de buurt. Regelmatig neem ik deel aan bijscholingen om accreditaties te behalen zodat de kwaliteit en professionaliteit van mijn salon gewaarborgd is en ik aangesloten blijf bij brancheorganisaties zoals Provoet en Procert. Dit is ook nodig voor mijn cliënten die diabeet of reumapatiënt zijn om hun behandelingen bij hun zorgverzekering te kunnen declareren.

Daarnaast zijn de accreditaties en registraties bij de brancheorganisaties belangrijk voor huisartsen om cliënten naar te kunnen doorverwijzen. Maar ook kan ik cliënten doorverwijzen. Inmiddels zijn mijn dagen in de salon (maandag t/m woensdag de gehele dag incl. de avond, donderdag niet ’s avonds) goed gevuld met cosmetische behandelingen en behandelingen van veel ‘probleem’ voeten. Velen hebben tijdens de corona-periode ondervonden hoe belangrijk goed verzorgde voeten zijn om pijn en complicaties te voorkomen.

Met veel plezier en enthousiasme behandel ik mijn cliënten. En ik krijg ook energie van mijn leuke en lieve klanten!

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven