diana-mennen.jpg

Gegevens

Social Media

Diana Mennen

The Staging Company EU

Interieur en styling fascineren mij al mijn hele leven. Ik weet wat het doet voor je huis en je omgeving en voel meteen aan of een interieur klopt.

Ik werd al vroeg gegrepen door de invloed van professionele styling op commerciële resultaten. Uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in vastgoedpresentatie en het inrichten van woningen, zodat ze beter verhuurd of verkocht kunnen worden.

Dit resulteerde in “The Staging Company EU” met een inmiddels een meubelvoorraad van ca. 100 inboedels in uiteenlopende stijlen. Om collega stylisten te helpen zijn we een online Dienstencentrum gestart. Hierin zijn alle diensten opgenomen om professionele vastgoedstylisten te ondersteunen: meubelverhuur, bezorgservice met klusteam, fotografie en marketing.

Bij mijn werk gebruik ik mijn jarenlange ervaring, de huidige woontrends en de samenwerking met geschikte partners om ieder project de juiste sfeer te geven. Van volledige projectrealisatie tot aan “sleutelklaar” opleveren, alles gebeurt volgens afspraak. “Kwaliteit en creativiteit met passie” dat is waar ik voor ga!”

In 2018 ben ik toegelaten tot de IAHSP, International Association of Home Staging Professionals, opgericht door Barb Schwarz. Dit is een wereldwijd netwerk dat zich inzet om het beroep van Home Stager verder te professionaliseren en onder de aandacht te brengen.

Wil jij het maximale rendement halen uit de verkoop of verhuur van onroerend goed? Neem dan eens contact met me op.

Want… The Staging Company EU “makes your house outstanding”

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven