Bijeenkomst 29-5-2019 “Bier verbindt” ON12 & BIB

8 juni 2023

Wat een prachtig weer en super locatie. We leerden elkaar en onze omgeving weer beter kennen, onder het genot van een lekker drankje en heerlijke hapjes.
Ditmaal buiten in het zonnetje. Ik geloof dat het de eerste keer is dat we elkaar zien zonder jasje en met zonnebril! Dat we dit leuk vinden blijkt uit de behoorlijk aantal aanmeldingen. Heel wat mensen zijn langer gebleven dan 17.00u en pas veel later naar huis gegaan.

Deze bijeenkomst ‘zonder programma’ lieten we Pim Feijen kort aan het woord om te vertellen over zijn Kompaan en Oude bekenden festival, waar we te gast zijn. Jaarlijks organiseert hij Oude Bekenden in Ten Esschen. Bosec helpt met de beveiliging, anderen leden stellen parkeerplaatsen in de omgeving beschikbaar. ON12 en BIB hebben weer laten zien waar ze voor staan.; samen lokaal zaken doen (en plezier maken, want het was een verschrikkelijk gezellige en leuke bijeenkomst).

Na het terugblikken op de succesvolle bijeenkomst ‘Bier Verbindt’, maken we ons op voor de volgende bijeenkomst ‘Mijnschacht excursie’ met een gezamenlijke BBQ en wel op 8 juni in het Schachtgebouw Oranje Nassau I.

 

 

Onderstaand een kleine foto impressie.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven