angela-lust

Gegevens

Social Media

Angela Lust

Parkstad Bewindvoering BV

Mijn naam is Angela Lust van Goinga en ben sinds 2017 zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening.

In 2011 ben ik in dienst gekomen bij Parkstad Bewindvoering en heb het bedrijf in januari 2017 kunnen overnemen.
Wij verzorgen alles op het gebied van budgetbeheer, bewindvoering, curatele en mentorschap. Niet alleen voor mensen die schulden hebben maar ook voor vermogende mensen die zelf geen zin of tijd hebben om hun financiële administratie te regelen. Wij werken veel samen met werkgevers die zien dat personeel moeite heeft met rondkomen of minder goed functioneren door financiële zorgen. Door deze zorg uit handen te nemen bij de werknemer zien wij dat het ziekteverzuim daalt en de werknemer vaak weer volledig inzetbaar is.

Naast mijn bedrijf zet ik me in voor diverse verenigingen in Brunssum, waaronder Harmonie de Bazuin, Veteranen Brunssum, vereniging herdenken en vieren Brunssum (organisatie van het bevrijdingsfestival Brunssum), Oranjevereniging Treebeek, military meeting point en NAIL.

Bij Harmonie de Bazuin ben ik nu 19 jaar lid en dit is mijn ontspanning, samen muziek maken.

Sinds 2017 ben ik ook lid van de lokale politieke partij Lijst Borger en zit ik in de commissie BuZa namens Lijst borger. Tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen mag ik als eerste vrouw op de lijst staan en hoop ik zo nog meer te kunnen doen voor een nog mooier Brunssum.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven