Samen

Samen

Als Brunssumse ondernemer hoef je er niet alleen voor te staan.  Wanneer je lid bent van het netwerk dat Business in Brunssum heet, ben je samen met collega ondernemers. Ook zij zijn elke dag ondernemer in Brunssum en omgeving.  Ook zij ervaren dezelfde problemen die jij ervaart. 

Leden

Op dit moment telt Business in Brunssum iets meer dan 100 leden en we blijven werken aan groei en nieuwe leden. Met name jonge ondernemers die aan het begin van hun carrière staan nodigen wij uit om lid te worden. Enerzijds omdat Business in Brunssum een netwerk is van veel kennis en ervaring waaruit je kunt putten en anderzijds omdat we ook gewoon een plek willen creëren voor jonge, enthousiaste dynamische ondernemers. Dus jong en oud samen in een netwerk, een goede combinatie!  Samen communiceren over je dagelijkse praktijk met collega ondernemers levert vaak waardevolle informatie op waar je verder mee komt. 

IETS VOOR JOU?

Wanneer je deze website hebt doorlopen en je jezelf als gevestigde ondernemer of als startende ondernemer afvraagt of Business in Brunssum iets is voor jou, dan nodigen wij je graag uit om een kennis met ons te maken.  Je kunt dit op verschillende manieren doen:  Onder de knop leden vind je een overzicht van al onze leden, wellicht zijn daar mensen te vinden die je kent. Vraag hen eens naar Business in Brunssum, zij kunnen je voorlichten over Business in Brunssum en tevens als introduce uitnodigen voor een van onze activiteiten of ondernemersborrels.  Wanneer je na het doorlopen van de website van Business in Brunssum al meteen hebt gezien dat Business in Brunssum een netwerkclub is waar je je graag bij aansluit, dan vind je onder de button leden ook een inschrijfformulier.  Wanneer je het inschrijfformulier invult nemen we contact met jou op en volgt de rest vanzelf. 

Ook kan het voorkomen dat een van onze leden je actief benadert om eens te komen kijken bij een van onze activiteiten. 

Gewoon omdat deze collega-ondernemer je graag betrekt bij het Business in Brunssum netwerk. Want voor ons allemaal geldt, hoe meer leden hoe beter en hoe groter ons ondernemersnetwerk is hoe meer we bereiken voor onze leden.   

Scroll Up