ron-van-geel.jpg

Gegevens

Social Media

Ron van Geel

The Staging Company EU

Diana Mennen en ik besturen samen The Staging Company EU. Diana is verantwoordelijk voor de creatieve kant en ik houd me vooral bezig met de logistiek en de financiële kant van het bedrijf.

The Staging Company EU ondersteunt stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders door meubels en woonaccessoires te verhuren die zij nodig hebben om hun projecten optimaal te presenteren. Daarnaast helpen we bij de alle klussen die bij het inrichten komen kijken; transport, sjouwen, monteren van meubels, aansluiten van verlichting.

Samen met onze medewerkers ben ik veel onderweg om onze meubels en woonaccessoires te bezorgen bij projecten in binnen- en buitenland.

Ik ben een doorzetter, een verbinder, iemand die telkens met nieuwe energie aan de slag gaat. Mijn werk past perfect bij me, een combinatie van denken en doen.

Het lidmaatschap van Business in Brunssum biedt me de mogelijkheid om op effectieve en leuke wijze kennis uit te wisselen, met collega ondernemers te sparren over eventuele problemen, ideeën te bespreken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik ervaar dat persoonlijk als zeer waardevol!

Daarom ben ik ook gevraagd om bedrijventerrein manager te worden van Bedrijventerrein Bouwberg. Veiligheid, duurzaamheid en vernieuwing vind ik belangrijke thema’s.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915
info@businessinbrunssum.nl

Scroll naar top