Leo-Peters

Samenwerken met elkaar in de eigen regio en daarnaast elkaar ontmoeten.

Business in Brunssum is de nieuwe naam van de ondernemersvereniging die al meer dan 25 jaar bekend is in Brunssum onder de naam KIDB (Kontactgroep Industrie en Dienstverlening Brunssum).  Omwille van het feit dat na 25 jaar nog steeds de vraag gesteld wordt, “waar staat KIDB eigenlijk voor” hebben we moeten vaststellen dat we iets niet goed deden in de communicatie met onze doelgroepen, kortom het werd tijd om eens kritisch naar ons zelf te kijken. 

Business in Brunssum zegt het naar ons idee wel in een zin namelijk, “Ondernemen in Brunssum”, dat is waar wij ons voor inzetten, de Brunssumse ondernemer!  Business in Brunssum is een ondernemersnetwerk en wel voor ondernemers en dienstverleners gevestigd op een van de Brunssumse bedrijventerreinen of in het geval van dienstverleners ook elders in Brunssum. 
Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn: Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten
Of je nu eigenaar bent van een eenmanszaak of directeur van een grote onderneming, het draait allemaal om deze begrippen, communiceren met elkaar, met andere ondernemers, met overheden, met belangenbehartigers, met overkoepelende organen.  Samenwerken met collega’s, samenwerken met andere ondernemers, samenwerken met overheden, samenwerken met elkaar in de eigen regio en daarnaast elkaar ontmoeten. Andere ondernemers ontmoeten, overheden ontmoeten. Kortom mensen ontmoeten die iets voor jou kunnen betekenen in je dagelijkse praktijk. 

Business in Brunssum heeft de ambitie om een netwerkclub te zijn met een meerwaarde voor aangesloten ondernemer, of het nu gaat om het delen van kennis of het organiseren van themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken of gewoon een gezellige borrel waar men elkaar in een informele sfeer kan ontmoeten om “low-profile” te netwerken.  Graag nodig ik je uit een kijkje te nemen op deze website en zo te beleven wat Business in Brunssum inhoudt, waar Business in Brunssum voor staat en wat Business in Brunssum voor jou kan betekenen. 

Leo Peters

Voorzitter Business in Brunssum

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915
info@businessinbrunssum.nl

Scroll naar top