Hallo collega’s van Business in Brunssum,

De meesten van jullie kennen ons al, maar we willen ons toch nog eens voorstellen. Wij zijn Diana Mennen en Ron van Geel van The Staging Company EU. Creatieve ondernemers met een passie voor ons vak.

De term “staging” komt uit het toneelwereld. Een podium bouwen, een voorstelling opvoeren, iets in scene zetten. Een gestyled huis steelt de show! In de Verenigde Staten wordt “home staging” al jaren ingezet als professionele marketingtool bij de verkoop van woningen. Dè grondlegger en bedenker van Home Staging is Barb Schwarz:

“The way you live in your home

 and the way you market and sell your house

are two different things”

————–

“The investment of staging IN your home

Is far less then a price reduction ON your home”

Staging van vastgoed vóór de verkoop, is altijd een goed idee. Gestylde en ingerichte woningen brengen meer op dan lege woningen. Lege ruimtes lijken kleiner dan ingerichte en zonder voorbeeldinrichting kunnen potentiële kopers vaak niet inschatten of hun eigen meubels er wel passen. Door de combinatie van de juiste makelaar, een goede prijsbepaling en professionele verkooppresentatie is de verkoopprijs wel degelijk beïnvloedbaar.

The Staging Company EU ondersteunt stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders door meubels en woonaccessoires te verhuren die zij nodig hebben om hun projecten optimaal te presenteren. En die projecten variëren van (model)woningen, kantoren tot aan etalages en beursstands.  

Vastgoedstylisten in heel Europa doen graag zaken met ons, vanwege onze grote en actuele voorraad meubels, verlichting en woonaccessoires. Ze kunnen alles bij ons huren. Voor een fotoshoot van één dag tot een projectinrichting voor een heel jaar. Bovendien hoeven ze niet zelf te zorgen voor transport, sjouwen of monteren, want dat regelen wij. We specialiseren ons daarnaast steeds meer in vloer- wand- en raambekleding. Kortom, The Staging Company EU heeft alles in huis waarmee je van een kale ruimte een plek maakt waar mensen zich thuis voelen.

We zijn veel onderweg, met onze meubels naar verschillende projecten in de gehele Benelux. Onze meubels gaan zelfs naar Spanje! Daar mochten we onlangs voor een opdrachtgever een moderne vakantievilla in het zonnige Benissa  inrichten. Van alle keukenbenodigdheden tot aan de luxe Auping bedden, van design meubilair tot aan luxe woonaccessoires. Alles op afspraak bezorgd en gemonteerd.

Om op de hoogte blijven van de laatste trends en de nieuwste materialen bezoeken we regelmatig de nationale en internationale meubelbeurzen. Een paar jaar geleden kwamen stylisten weg met een basic inrichting, maar door alle (social) media aandacht wordt de inrichting steeds trendgevoeliger.

We zijn lid van diverse ondernemersnetwerken, waaronder dus Business in Brunssum. Omdat we van mening zijn dat ondernemers elkaar kunnen versterken. Omdat het fijn is om elkaar dingen te gunnen. We leren van elkaar wat anders kan, wat beter kan. En de bijeenkomsten zijn ook nog eens super interessant.

In de schaarse vrije tijd die daarnaast nog overblijft, zijn we echte levensgenieters. Bourgondiërs met een neus voor lekker eten en bijzondere plekken. Zo genieten we van al het moois wat Brunssum te bieden heeft en gaan we graag naar culturele evenementen in de regio, theater en bioscoop.  

Wil je eens langskomen bij The Staging Company EU? Mail of bel ons en we zorgen dat er een heerlijke fairtrade koffie voor je klaarstaat.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915
info@businessinbrunssum.nl

Scroll naar top