huub-wijckmans

Gegevens

Social Media

Huub Wijckmans

WAV&E

Huub, geboren en getogen in Brunssum. Vader van 4 kinderen en bompa van 5 kleinkinderen. Een van de 1e leerlingen op het Rombouts College in Brunssum. De laatste die succesvol een HBS-A diploma heeft behaald. Gestudeerd ( rechten en economie ) aan de Universiteit van Tilburg. Niet echt succesvol. Werkzaam geweest bij o.a. de Gemeente Brunssum, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Sperry – nu Unisys, Digital Equipment – nu HP, Capgemini Consulting, in 2008 gestart met WAV&E BV. Rollen – functies: account- , sales- en relatiemanagement met name in de wereld de informatie technologie en automatisering.

WAV&E staat voor Wijckmans Added Value & Experience. Mijn kennis en ervaring gedeeld en aantal nationale en internationale ad-interim opdrachten gedaan.
Zeer betrokken bij het verenigingsleven ( vrijwilliger) en meer dan 25 jaar bestuursfuncties vervuld o.a. voorzitter, secretaris, penningmeester.

Op dit moment drukdoende om een QUIET ( Stille ) ARMOEDE Community te realiseren binnen Parkstad te realiseren.
Bestuurder van de Stichting Het Adriano Huis Limburg. Een stichting met als doelstelling de realisatie van een kleinschalig wooninitiatief voor een 20-tal bewoners met een complexe zorgvraag en meervoudige beperkingen.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915
info@businessinbrunssum.nl

Scroll naar top