Hallo leden van Business in Brunssum

Het zijn zeer roerige tijden rondom de Corona-Crisis.

Dit heeft met name ook gevolgen voor ons als ondernemersnetwerk en de activiteiten welke voor 2020 gepland zijn/waren.

Een aantal zaken willen wij met jullie delen:

1)                 De Algemene Ledenvergadering die gepland stond voor 9 april aanstaande is tot nader bericht uitgesteld. We hadden deze vergadering gepland bij Grand Cafe Fratelli met daarna een schietwedstrijd onder begeleiding van Schietvereniging Oud Rompe. De ALV zal worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.

2)                 Bezoek samen met de ondernemersvereniging KIDL Landgraaf aan de JFC basis in Brunssum.  Na intensief overleg was het ons gelukt om aanstaande 4 juni een bezoek te brengen aan de JFC basis. Het dagprogramma met lunch en diverse rondleidingen en presentaties was klaar. Uit veiligheidsoverwegingen heeft JFC ons echter verzocht het evenement te verplaatsen. Wij onderzoeken nu samen met JFC of een bezoek kan plaatvinden na het zomerreces ergens in september of oktober. Mogelijk zelfs dat deze bijeenkomst naar 2021 verplaatst moet worden.

3)                 Parade Brunssum, zoals toegelicht in het laatste ondernemerscafe zouden wij dit jaar weer kunnen gaan genieten van de Parade Brunssum. Het Paradebestuur heeft een en ander uitgebreid toegelicht. Traditioneel organiseren wij rondom de Parade een mooi dagprogramma waarbij we samen met partners kunnen genieten van zang, dans, folklore en verbroedering. In de media is reeds gedeeld dat dit evenement verplaatst wordt naar 2021. In de bijlage treffen jullie het persbericht van de gemeente Brunssum aan.

Kortom, de Corona-crisis bepaalt op dit moment de volledige agenda van geplande activiteiten, het is helaas niet anders.

Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en jullie berichten zodra er weer activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Het zal duidelijk zijn dat de agenda voor 2020 er voor iedereen anders gaat uitzien. De enige troost op dit moment is dat we nog een aantal leuke evenementen tegoed hebben.

Rest ons op dit moment niets anders dan jullie sterkte en kracht te wensen in deze lastige tijd, blijf gezond en houdt afstand!

Laten we met elkaar afspreken dat wij samen ook deze crisis kunnen overwinnen, door elkaar maximaal te helpen waar dat kan.

Houdt de reguliere informatiekanalen als website en email in de gaten voor nadere informatie, wij komen zo snel mogelijk bij jullie terug!

Mocht je vragen hebben in dit kader neem dan contact met ons op.

Tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Maurice Daemen
Namens Bestuur
Business in Brunssum
06-51524915

 

 

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915

Scroll naar boven