Diana Mennen

Business in Brunssum > Diana Mennen

Diana Mennen - The Staging Company BV

Interieur en styling fascineren mij al mijn hele leven. Ik weet wat het doet voor je huis en je omgeving en voel meteen aan of een interieur klopt of niet.
Ik werd al vroeg gegrepen door de invloed van professionele styling op commerciële resultaten. Uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in woningpresentatie en het inrichten van woningen, zodat ze sneller verhuurd of verkocht worden. Dit resulteerde in "The Staging Company BV" met een eigen klusteam en een meubelvoorraad van ca. 80 inboedels. Regelmatig kreeg ik de vraag van collega verkoopstylisten of ik ze kon helpen met meubelverhuur. Daarvoor is het online Dienstencentrum gestart. Hierin zijn alle diensten opgenomen om professionele verkoopstylisten te ondersteunen met meubelverhuur, bezorgservice met klusteam en marketing.

Het is mijn opdracht om ieder project interessant te maken voor de grootste doelgroep.  Bij mijn werk gebruik ik mijn jarenlange ervaring, de huidige woontrends en de samenwerking met geschikte partners om ieder project de juiste sfeer te geven.

Volledige projectrealisatie en "sleutelklaar" opleveren, gebeurt geheel volgens afspraak. "Kwaliteit en creativiteit met passie" dat is waar ik voor ga!
 diana.mennen@thestagingcompany.eu   www.thestagingcompany.eu  045 – 526 86 06 06 - 46 58 64 24

terug naar vorige pagina

Scroll Up