Business in Brunssum > Ondernemerscafé > Ondernemerscafé 27 september 2018
IMG_5615

Ondernemerscafé 27 september 2018

Het was een prima ondernemerscafé georganiseerd door Business in Brunssum bij Fratelli met als thema:

Denk mee: “waar heb ik als ondernemer behoefte aan in het centrum van Brunssum” oftewel
Fresh Ei’deas for Brunssum door Geerd Simonis, eigenaar van C’Magne.
 
Verder op deze pagina lees je meer over het Concept Home voor binnenstad Brunssum.

Concept Home voor binnenstad Brunssum

De gemeente Brunssum start samen met C’magne het Concept Home aan de Kerkstraat 83-85 in het centrum van de stad. Het Concept Home is voor de komende 3-4 maanden dé plaats waar burgers, ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden kunnen komen praten, (mee)denken, dromen en vorm geven aan de binnenstad van Brunssum. Het voormalige winkelpand is omgetoverd tot een ontmoetingsplek waar iedereen op de dinsdag- en donderdagmorgen welkom is om mee te werken aan de toekomst van de binnenstad.

Vanuit de vraag die C’magne van de gemeente heeft gekregen; een nieuwe visie te ontwikkelen voor de binnenstad, is deze plek ingericht om te kunnen praten, denken en brainstormen over hoe de binnenstad toekomst klaar gemaakt kan worden. Hierbij gaat het dan niet alleen over de inrichting van de straat en nieuw groen, maar ook over nieuwe functies die aan het centrum toegevoegd kunnen worden. Zoals evenementen die ervoor zorgen dat het ieder weekend bruist in de binnenstad. Kortom hoe zorgen ondernemers, gemeente, winkelpuibliek en inwoners  er samen voor dat er een grootse beleving ontstaat die veel Brunssummers en zeker ook mensen van (ver) daarbuiten naar het centrum van Brunssum haalt.

C’Magne daagt iedereen uit om zijn of haar visie te delen om zo samen tot een toekomstbestendige visie te komen. Daarbij horen zij graag van álle doelgroepen die Brunssum rijk is, jong, oud, urban, expat, scholier, winkelier, ondernemer en pensionado. Wees welkom, drink een kop koffie en deel je verhaal. Het Concept Home is iedere dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur open.

Scroll Up