asherah-vandenberg

Gegevens

Asherah van den Berg

Centrum Dharma Brunssum

Mijn naam is Asherah Veronica Gerspach-van den Berg.

Geboren op 05-04-1956 te Brunssum (Zuid-Limburg). Mijn beroep is Reiki Master, Chakra Therapeute , HSP coach, Medium en paranormaal genezeres Van oorsprong ben ik maatschappelijk werkster, alleen kon ik in dat beroep mijn voldoening en passie niet vinden. Ik wilde wel werken met mensen maar niet op die voor mij vaak negatieve manier. Mensen van het kastje naar de muur sturen is niet mijn manier van helpen…….Mijn levensweg, levenservaringen, mijn eigen ziekteperiodes, mijn eigen genezing en opleidingen hebben mij tot mijn huidige beroep gebracht en hebben mij gevormd tot de vrouw en alternatief genezeres die ik nu ben.

Mijn werk en passie
Ik geef individueel behandelingen op het gebied van energetisch lichaamswerk en disciplines ( HSP, Reiki en Chakratherapie). Alle drie brengen deze therapieën de mens zowel geestelijk als lichamelijk in balans waardoor totale healing ontstaan kan. Daarnaast geef ik ook cursussen en opleidingen en diverse workshops, lezingen en spirituele festijnen.
Mijn laatste opleiding heb ik in 2016 volbracht als HSP (Hoogsensitief ) coach bij de CIVAS. Het liefst werk ik in een ongedwongen sfeer met kinderen en gezinnen om hen te leren dat Hoogsensitief zijn een gave is en geen storing of ziekte.
Gezinsleven: ik ben getrouwd met Jan Maarten Gerspach, geboren 1965 in Amsterdam. Hij heeft twee diploma’s in de Reiki. Reiki I en II. Hij is echter van beroep elektricien in hart en nieren en klust erg graag. Ik heb een dochter geboren in 1979 uit huis wonend en werkzaam als gemeenteambtenaar in de gemeente Landgraaf.

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915
info@businessinbrunssum.nl

Scroll naar top