Angela Lust

Business in Brunssum > Angela Lust

Angela Lust - Parkstad Bewindvoering - Offistente - de lunchtuin

Mijn naam is Angela en ik ben eigenaar van 3 bedrijven.

Parkstad bewindvoering BV heb ik in 2017 overgenomen maar was er van te voren al 5 jaar in dienst. Met 6 personeelsleden zorgen wij voor bewindvoering, curatele en mentorschap.

Offistente ben ik begonnen omdat ik als ondernemer erachter kwam dat in het MKB ondersteuning gezocht werd op het gebied van Office support op maat. Als ondernemer ben je vaak veel tijd kwijt aan taken die regelmatig terugkeren, taken die je makkelijk zou kunnen uitbesteden. Offistente is een virtuele assistent die deze taken van jou over kan nemen zodat jij meer tijd krijgt om je ambitie waar te maken.

De lunchtuin kwam eigenlijk heel onverwacht op mijn pad toen ik een kijkje ging nemen in de werktuin aan de rumpenerstraat. Vanaf januari 2019 starten we daar met een broodjes zaak. Een kleine eenvoudige lunchroom waarbij vers belegde broodjes, smoothies, soep en heerlijke koffie en thee de hoofdmoot is. Om ons te onderscheiden zorgen we dat alles biologisch, Fairtrade en duurzaam is en willen we gebruik maken van streekproducten. Voor vergaderingen kunnen we een all in concept aanbieden inclusief vergaderruimte en lunch.

Tevens zet ik me maatschappelijk in en ben bestuurslid van harmonie de bazuin, oranje vereniging treebeek en veteranen Brunssum. Ook ben ik lid bij politieke partij Lijst Borger.

 personeel@parkstadbewindvoering.nl |  http://parkstadbewindvoering.nl |  https://offistente.nl

terug naar vorige pagina

Scroll Up