Beste leden van Business in Brunssum,

Onlangs heeft Business in Brunssum tijdens de midzomeractiviteit een bezoek gebracht aan het Schutterspark in Brunssum met onder andere het blotevoetenpark, de kinderboerderij en het Schutterspark, lees er alles over in het nieuwe nieuws artikel op onze website:

https://www.businessinbrunssum.nl/stichting-kinderboerderij-schutterspark-ontvangt-een-cheque-van-e-250/

Het was een dag vol beweging, plezier, eten en drinken en live muziek. Tijdens de BBQ hebben wij namens Business in Brunssum een cheque overhandigd aan Jill van der Wal als initiatiefneemster van de Get-funded actie voor de kinderboerderij.

Onderstaande tekst is haar motivatie om deze actie op te zetten:

“De kinderboerderij in Schutterspark te Brunssum! Een plek waar bijna ieder kind uit de buurt de nodige uurtjes heeft doorgebracht en waar we nog vele generaties van willen laten genieten.

Om dit te kunnen verwerkelijken hebben wij een go Fund pagina opgezet.

De kinderboerderij is namelijk een op zichzelf staande stichting die geen subsidie krijgt van de gemeente en gerund wordt door een geweldige vrouw die zich met volle teugen inzet voor de kinderboerderij. 

Naast dat ze zorgt voor de dieren, zorgt ze ook dat iedereen zich er thuis voelt. Dit doet ze door de entree laag te houden (1,50€) en door mensen met een beperking toe te laten in de verzorging van de dieren. Echter is dit soms niet genoeg en daarom willen we met behulp van de go Fund pagina geld inzamelen voor voedsel voor alle dieren die in het parkje zitten. Dit zijn; Alpacas, Runderen, varkens, schapen, geiten, kippen, duiven, konijnen, eenden, kalkoenen, fazanten, ganzen, pauwen, volière vogels, ezels, pony’s, cavia’s, wallaby’s en herten. 

Dit bedrag willen we overhandigen tijdens de collecte rommelmarkt die op 23 september gehouden zal worden op de kinderboerderij om nog meer geld op te halen! Help ons deze kinderboerderij open te houden voor iedereen!”

Wij willen u allen van harte uitnodigen om een donatie te doen om hier aan bij te dragen, dit kan via de volgende link: https://getfunded.nl/campagne/399-kinderboerderij-schutterspark.

Alle kleine beetjes helpen!

Wij als bestuur van  Business in Brunssum vinden het een  hartstikke mooi initiatief. Mede omdat de Kinderboerderij cliënten van zorginstellingen en maatwerkplekken voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een mooie dagbesteding biedt.

Wij willen wij deze getfunded actie dan ook nogmaals graag onder uw aandacht brengen.

Steun dit goede doel!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Business in Brunssum

 

Business in Brunssum

Is een ondernemersnetwerk voor ondernemers in Brunssum. Kernwoorden bij Business in Brunssum zijn:
Communiceren, Samenwerken, Ontmoeten.

Privacy Verklaring

Contactgegevens

Hokkelenbergstraat 13
6444 AE Brunssum
Telefoon: +31 (0)6 51524915
info@businessinbrunssum.nl

Scroll naar top